Gama completa de haine pentru gravide

 
Haine  ieftine pentru gravide: rochii pentru gravide perfecte pentru nunta, cununie civila, botez, petreceri sau birou; bluze, colanti si pantaloni disponibile in marimi de la S la XXL
In acest magazin gasiti o gama completa de haine pentru gravide si alaptare, de la lenjerie intima pana la rochii de ocazie concepute special pentru a imbraca confortabil si elegant burtici mari sau mici, de la luna a 4-a si pana in luna a 9-a de sarcina.

Magazinul prezinta noua colectie de primavara-vara, 2019-2020. Pentru ca sarcina este o perioada frumoasa din viata unei femei, dar si plina de provocari, acest magazin online face eforturi permanente pentru ca femeile gravide sa gaseasca un univers complex de articole pentru sarcina si alaptare.

In noua colectie gasiti calitate, materiale naturale si prietenoase, croieli speciale pentru protectia burticii in sezonul rece, rochiile elegante pentru gravidutele petrecarete, colanti si pantaloni gata de asortat cu cele mai indraznete topuri, dresuri pentru gravide, lenjerie intima, pijamale si camasi de noapte speciale pentru sarcina si alaptare, bluze cu imprimeuri amuzante, concepute cu elesatice reglabile, pense imcapatoare, mansete elastice ce se muleaza excelent pe burtica... si tot asa!

Haine pentru gravidute petrecarete. Rochii pentru gravide perfecte pentru nunta, cununie civila, botez, petreceri sau birou. Rochiile pot fi purtate atat in sarcina cat si dupa. Noile modele au fermoar ascuns in zona bustului pentru a usura alaptarea.


Graviduta Office & Casual: bluze, colanti si pantaloni pentru gravide disponibile in marimi de la S la XXL.


Vizitati acest magazin online cu produse de calitate la preturi accesibile, haine de gravide pentru orice situatie si ocazie, in marimi de la S la XXL.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa