Prostatan este util persoanelor cu afectiuni ale prostatei

 
Prospect Prostatan
Desi are dimensiunea unei castane, prostata va poate da viata peste cap chiar la varste la care nu va asteptati. Afectiunile prostatei se manifesta prin senzatia de golire incompleta a vezicii urinare, nocturia sau urinarea frecventa in timpul noptii, jet urinar slab si intrerupt si senzatie de durere si usturime in timpul urinarii.


Formula inovatoare cu rezultate dovedite

Prostatan contine o compozitie unica de extracte din plante - Saw Palmetto, seminte de dovleac si urzica, licopen si zinc, toate cu rol esential in mentinerea prostatei sanatoase.

„Cateterul vegetal” sau palmierul pitic este substanta activa din Prostatan ce are o puternica actiune la nivelul prostatei, mai precis in tratarea adenomului de prostata, doar cu conditia ca acesta sa nu fi atins dimensiuni mari.


Saw Palmetto este recunoscut la nivel international pentru mentinerea in echilibru a functiei urinare si prostatei, fiind recomandat ca sursa de acizi grasi ce actioneaza asupra tesutului prostatic.

Formula imbunatatita cu licopen si zinc, printre cele mai apreciate minerale, ajuta la mentinerea nivelului optim de testosteron. Acestea si-au dovedit in cazuri repetate actiunea cicatrizanta si imunizanta la nivelul tesutului. In plus urzica sau superalimentul verde ce combate afectiunile prostatei, cunoaste primul succes in tratarea acestora in 2007.


Top 3 afectiuni ce pot fi tratate cu Prostatan

1. Adenom de prostata. Numit si hiperplazie benigna a prostatei, adenomul de prostata nu prezinta un risc de cancer, insa unul din doi barbati cu varsta intre 51-60 de ani este afectat. Atentie! Netratarea bolii poate duce la complicatii ce includ interventii chirurgicale.

2. Prostatita. Intalnita cel mai des in randul barbatilor de varsta mijlocie, reprezinta o infectie a prostatei ce afecteaza 5-10% dintre barbati. Febra, nevoia urgenta de a urina sau frisoane sunt indiciile instalarii inflamatiei in corp. Prostatan lupta impotriva prostatitei prin formula unica de fitonutrienti. Urzica are in compozitia sa substante care sprijina functia de excretie a rinichilor si contribuie la normalizarea fluxului urinar.

3. Preventia cancerului de prostata. Cancerul de prostata este cea mai comuna afectiune a barbatilor in varsta, patru din cinci cazuri reprezinta subiecti trecuti de 60 de ani. Cei mai predispusi la o astfel de afectiune sunt cei care nu au o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.

Pentru a preveni aparitia cancerului de prostata este indicat sa se evite consumul de alimente bogate in grasimi, consumul excesiv de bauturi alcoolice si excesul de zahar si sare. Sa se opteze pentru o dieta bogata in legume si fructe, cereale integrale, peste, care este bogat in Omega 3 si reduce riscul aparitiei cancerului.

Desi cancerul este asimptomatic, medicii recomanda un test PSA in caz de identificare a arsurii in timpul urinarii, pentru ca problema sa nu se agraveze. Gratie noii formule din Prostatan, pacientii au un aliat de nadejde in refacerea tesutului afectat.


De ce Prostatan?

✓ Util persoanelor cu afectiuni ale prostatei.
✓ Mentine volumul normal al prostatei.
✓ Mentine frecventa urinarilor (inclusiv nocturne) in parametrii normali.
✓ Mentine sanatatea tractului urogenital.
✓ Pentru cei care au incidente cu afectiuni ale prostatei in familie.
✓ Contribuie la mentinerea concentratiilor normale de testosteron.
✓ Recomandat barbatilor de peste 40 de ani.

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse!


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa