Cum sa alegi hainele potrivite pentru nou nascuti

 
Cum sa alegi hainele potrivite pentru nou nascuti
Inainte de venirea pe lume a primului bebelus, fiecare parinte incearca sa se pregateasca cat mai bine si din timp cu cele necesare pentru cresterea micutului. Unele dintre cele mai importante articole necesare in primele luni de viata ale copilului, sunt hainele.


Ce ar trebui sa cumpar pentru inceput si cat de mult sa cumpar?

Aceasta intrebare este foarte relevanta pentru proaspetii parinti, pentru ca piata si magazinele online abunda in sortimente de imbracaminte pentru copii.

In primul an de viata, transformarea copilului trece prin trei etape, fiecare dintre ele necesitand o alta dimensiune pentru imbracaminte. Prima este perioada de la nastere si pana la 3 luni, a doua de la 3-6 luni iar cea de-a treia de la 6 luni pana la 1 an. In primul an de viata copiii cresc foarte repede. Pentru a evita sa ramaneti cu o multime de haine cu eticheta pe ele, incercati sa nu cumparati de la inceput o multime de produse de aceeasi marime ci sa continuati sa cumparati pe parcurs dupa cum este necesar.


Cum ar trebui sa fie imbracamintea?

Imbracamintea pentru nou-nascuti ar trebui sa fie confortabila astfel incat sa le permita sa se miste liber, sa nu impiedice miscarile copilului si sa fie usor pentru mama sa il schimbe.


Evitati produsele de calitate inferioara!

Prin produse de calitate inferioara trebuie sa intelegeti tesaturi sintetice care trebuie tratate cu precautie, deoarece acestea provoaca adesea iritatii pe pielea copiilor si diferite boli. Hainele pentru nou nascuti nu trebuie sa fie din materiale sintetice sau de calitate indoielnica, deoarece pielea copilasilor este foarte sensibila si predispusa la infectii.


Haine scumpe vs haine ieftine...

Nu exista niciun motiv ca in primele sase luni de viata sa cumparati haine scumpe pentru copil. Copiii dorm mult in aceasta perioada si in primul rand au nevoie de haine practice. Hainele scumpe si foarte frumoase pentru aceasta perioada sunt pur si simplu un moft al parintilor, de aceea este bine sa se amane achizitionarea pana la un moment ulterior.


Cum ar trebui sa fie imbracamintea pentru bebelusi?

In general, alegerea imbracamintei pentru copii trebuie facuta de catre parinti in mod responsabil, iar parintii nu trebuie sa uite ca siguranta celui mic este departe pe primul loc in selectarea hainelor acestora. Daca veti accesa magazinul online shop4kids.ro veti descoperi o gama variata de hainute practice, simple sau colorate dar si sfaturi importante pentru proaspetii parinti.


Retineti! Fara accesorii!

Spre exemplu, nu trebuie sa cumparati maieuri cu panglici care sunt fixate la gat, deoarece copiii se pot strangula. In niciun caz nu cumparati haine pe care exista diferiti „ciucuri”, nasturi sau alte accesorii pentru ca toti copiii au tendinta de a duce la gura tot ce prind in manutele lor, iar acest lucru poate duce la sufocare.

Si dragi parinti, nu uitati! Cumparaturile online va salveaza de oboseala de a merge prin diferite magazine si de orele de cautare prin diversitatea de obiecte vestimentare. Posibilitatea de a cumpara de pe internet, va economiseste banii si va ajuta sa cumparati la alegere din miile de sortimente de haine de calitate la cele mai mici preturi.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa