Paduden — cu ce te poate ajuta si cum se administreaza?

 
Prospect Paduden

Ce este dismenoreea si cum se manifesta?

Prin dismenoree sunt definite durerile aparute in timpul menstruatiei, localizate in abdomenul inferior sub ombilic si in spate in zona lombara. Acestea apar de obicei in prima zi a ciclului menstrual, dar pot aparea si cu o zi inainte, sunt de intensitate crescanda, uneori devenind insuportabile.

Deseori sunt insotite de greata, varsaturi, dureri de cap (cefalee). De regula dispar tot in prima zi (spre sfarsitul zilei), dar sunt si cazuri in care persista, cu diverse intensitati. Durerea poate aparea numai in timpul unor cicluri menstruale, iar in timpul altora nu.


Ce este Paduden?

Paduden este un medicament indicat in tratamentul simptomatic al durerilor din perioada menstruala.


Cu ce te poate ajuta Paduden?

✓ Are efect analgezic asupra durerilor menstruale.
✓ Ajunge rapid la locul durerii.
✓ Este bine tolerat de catre pacientele care sufera de dismenoree.
✓ Reduce intensitatea durerii menstruale, frecventa contractiilor musculaturii uterului si tensiunea la nivelul uterului.


Cum se administreaza Paduden?

Adulti si copii peste 15 ani: doza uzuala este de 400 mg ibuprofen (2 capsule Paduden 200 mg) de 2-3 ori pe zi - fara a depasi 1.200 mg ibuprofen pe zi.

Acest medicament contine ibuprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse!




Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa