Diete neobisnuite ale unor frumuseti vestite

 
Diete neobisnuite ale unor frumuseti vestite

Ce te faci daca ai ajuns celebra mai ales datorita felului in care arati? Faci de toate sa ramai in forma si in top, in ciuda timpului care nu vrea sa stea pe loc! Iata cateva diete neobisnuite ale unor frumuseti vestite, unele trecute de prima tinerete.


Elizabeth Hurley...

Dupa mai bine de trei decenii de cand a devenit cunoscuta ca iubita lui Hugh Grant, silueta lui Elizabeth Hurley nu s-a alterat cu un centimetru! Desigur, actrita isi supravegheaza cu mare atentie greutatea. Ea a marturisit intr-un interviu acordat cotidianului Daily Mail ca recurge la supa de nasturel atunci cand vrea sa scape de cateva kilograme. Si nu la o singura portie, ci la trei pana la sase pe zi!







Megan Fox...

In ciuda avertismentelor medicilor, Megan Fox, frumoasa actrita din seria Transformers, recurge la otet de mere ca sa slabeasca. Ea e convinsa ca astfel elimina apa si isi accelereaza metabolismul.


Jennifer Aniston...

O alta vedeta, una care sufera din cauza ca nu are copii, si-a gasit reteta pentru silueta perfecta in... mancarea pentru bebelusi! Presa a vuit despre dieta lui Jennifer Aniston, bazata pe piureurile pentru copilasi.


Christina Aguilera...

Stiati, nu-i asa, ca trebuie sa mancam legume de toate culorile, fiindca nuantele provin de la continutul de nutrienti si vitamine. Carotenul sau vitamina A coloreaza in rosu-portocaliu legumele, cele cu frunze verzi contin mult calciu etc. Ca sa nu uite vreo culoare si deci vreo categorie de nutrienti, Christina Aguilera si-a propus sa urmeze o dieta pe culori si pe zile. Astfel, o buna perioada de timp, ea a consumat lunea alimente albe, martea rosii si asa mai departe.


Gwyneth Paltrow...

Considerata la un moment dat cea mai frumoasa femeie din lume, Gwyneth Paltrow face eforturi supraomenesti sa-si mentina silueta longilina. Celebra pentru dieta ei macrobiotica si pentru regimul vegetarian, ea a socat atunci cand a spus ca slabeste cu o dieta crunta, de trei saptamani, cand nu mananca decat o singura data pe zi!


Madonna...

Am lasat la urma cireasa de pe tort! Madonna prefera mancarea... fermentata! Adica stricata?! Nu chiar, dar nici departe. Bucatarul ei are datoria sa-i pregateasca predominant fibre incarcate cu bacterii bune, care faciliteaza digestia si previn cancerul.

Foto: foodstory.stirileprotv.ro






Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa