Marirea sanilor natural

 
Metode naturiste pentru marirea sanilor

Pe langa exercitiile fizice care pot contribui la niste sani de invidiat, exista si cateva tratamente naturiste cu acelasi efect. De exemplu, tinctura de marar folosita mai mult timp ajuta la cresterea sanilor.


Uleiul de marar. Uleiul de marar se gaseste si la plafar, dar poate fi preparat si in casa. Intr-un borcan se amesteca 15 linguri de pulbere de marar, la 1/2 l de ulei. Borcanul trebuie lasat timp de 12 zile la macerat, dupa care preparatul trebuie filtrat. Uleiul obtinut astfel se pastreaza la rece. Zilnic, timp de trei saptamani, se maseaza sanii cu ulei, aproximativ 10 minute. Acest masaj ajuta la cresterea sanilor, dar si la recapatarea fermitatii bustului.


Tinctura de marar se prepara din amestecul a 20 de linguri seminte de marar, cu 1/2 l de alcool alimentar de 70 grade. Dupa ce este lasat la macerat opt zile, continutul se filtreaza. In fiecare zi se inghit trei-patru lingurite de tinctura dizolvata in apa. Acest tratament dureaza o luna si se poate relua oricand este nevoie.


Uleiul de germeni de grau. Uleiul din germeni de grau are un puternic efect estrogen si favorizeaza cresterea sanilor. Se administreaza cate o lingurita de doua-trei ori pe zi si se face si masaj circular al sanilor. Pentru efecte sporite, se poate asocia chiar si cu vitamina E.


Amestec de busuioc si anason. Pentru frumusetea sanilor este indicat un amestec de plante, precum radacina de lemn dulce, flori de busuioc si seminte de anason. Toate acestea se macina pana se obtine un praf fin, din care se va lua o lingurita dimineata, pe stomacul gol, in fiecare zi. Pentru a avea un gust bun si pentru a fi mai usor de consumat, praful de plante poate fi amestecat cu miere de albine.


Varza si uleiul de peste protejeaza impotriva cancerului. Varza, ceaiul verde, algele marine, uleiul de peste sunt doar cateva din alimentele care protejeaza in mod natural organismul impotriva imbolnavirii de cancer la san.


Nucile si telina remodeleaza bustul. Maslinele negre, soia, frunzele de telina, alunele neprajite, nucile si semintele de floarea-soarelui neprajite pot remodela sanii. Un regim imbogatit cu aceste alimente ar trebui urmat cel putin o jumatate de an pentru a observa rezultatele.


Atentie la dusurile fierbinti! Dusurile cu apa fierbinte, fluctuatiile de greutate, sutienele proaste, dar si expunerea la soare pun in pericol sanatatea si frumusetea sanilor.

Sursa: Ziarul Libertatea; foto: www.unica.ro


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa