Guggul, un remediu de exceptie [Medicina indiana]

 
Guggul, un remediu de exceptie

La noi in tara, extractul din seva acestei plante se gaseste in aproape toate farmaciile, sub forma remediului natural SEPTILIN, produs de The Himalaya Drug Co. din Bangalore (India). In acest preparat natural, guggul este asociat cu alte cateva plante indiene, in proportie echilibrata.

Plantele care insotesc planta principala sunt fructele de amla (Emblica officinalis) - unul dintre cele mai bune vitaminizante din lume si radacina de manjishta (Rubia cordifolia) - un detoxifiant si antitumoral redutabil. Suportul acestui medicament este o combinatie de ierburi si minerale ayurvedice (Mahasranadi), un amestec remineralizant si revigorant redutabil.

Septilinul, care de cativa ani este intens testat si de catre medicii romani, este unul din cele mai puternice si complexe stimulente imunitare de pe piata internationala. Una din cele mai mari calitati ale sale este ca poate reface capacitatea naturala de aparare, chiar si a persoanelor care au luat multa vreme medicamente care afecteaza puternic imunitatea, cum ar fi antibioticele, cortizonul, citostaticele, antiepilepticele, Interferonul. De asemenea, s-a constatat la adultii si copiii cu amigdalite, faringite, bronsite cronice, tratate ani la rand cu antibiotice, ca o cura de cateva luni cu Septilin ajuta la refacerea imunitatii naturale si la invingerea acestor afectiuni recidivante. Exista multe studii si teste clinice despre aceasta combinatie de plante ayurvedice.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa