„Mi-am ameliorat cardiopatia cu tinctura de usturoi“

 
„Mi-am ameliorat cardiopatia cu tinctura de usturoi“

Tratament naturist recomandat in cardiopatie ischemica nedureroasa. Se lasa 200 g de usturoi curatat de coaja si pisat sa se macereze intr-un vas de sticla cu 100 ml alcool de 90 de grade. Se aseaza la loc racoros pentru 20 de zile. Dupa aceea, se strecoara printr-o sita din plastic sau prin tifon si se amesteca produsul rezultat cu 50 g miere de salcam si 20 g propolis. Se lasa alte trei-patru zile, apoi produsul este gata sa fie administrat. Se pastreaza la o temperatura moderata, intr-o sticluta de culoare inchisa, bine astupata cu dop. Remediul se ia, folosindu-se o pipeta, inainte cu o jumatate de ora de fiecare masa, astfel:

In prima zi - cate o picatura de trei ori; zilele doi, trei, patru - se creste progresiv doza, cu cate inca o picatura la fiecare administrare; ziua a cincea - doar la masa de seara, 15 picaturi o data. Din ziua a sasea, se incepe cu 15 picaturi la micul dejun, scazandu-se cu cate o picatura cantitatea de seara, pana in ziua a zecea, cand la cina se ia numai o picatura. In ziua a unsprezecea, se ia o doza-soc, de 25 de picaturi la fiecare masa, dupa care se reincepe tratamentul cu cate o picatura, dupa modelul indicat anterior. Tratamentul dureaza 33 de zile.

In plus, am tinut si regim alimentar, fara grasimi, alcool, condimente, carne de porc pentru a-mi menaja ficatul, bila si stomacul si a face sa scada nivelul colesterolului. De asemenea, am baut pana la doi litri de ceaiuri medicinale zilnic.

M. F., Galati


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa