Trei cure cu efect garantat

 
Trei cure cu efect garantat

Cura cu cruditati. Dureaza, in general, pentru suferinte nu prea grave, intre trei si opt saptamani, iar in caz de diabet ori cancer, intre trei si opt luni. Se consuma numai fructe, legume, faina de soia, germeni de cereale, sub forma cruda ca salate ori sucuri, la care se adauga putin otet de mere. Zaharul va fi inlocuit cu miere. Se poate bea lapte crud, dar nu din cel procurat de la magazin, ci de la crescatori de vite particulari.


Cura cu grau incoltit. Se recomanda pentru vindecarea bronsitelor, afectiunilor intestinale, renale, ginecologice, tromboflebitelor, cefaleelor, tumorilor benigne. Se urmeaza trei-patru saptamani si consta in consumarea zilnica a 50-100 g grau incoltit, obtinut dupa urmatoarea reteta: Se spala bine graul, se pune intr-un vas si se acopera cu apa. Se acopera cu un servet din hartie si se lasa la loc cald timp de 24 de ore. O data incoltit, graul se mai spala de cateva ori cu apa rece, se da prin masina de tocat carne, se amesteca cu putina apa fiarta, cu miere, nuca macinata, mere rase, suc de lamaie etc.


Cura lui Kempner. Se recomanda in caz de obezitate, edeme cardiovasculare. Timp de trei saptamani se consuma zilnic numai 200-300 g orez fiert cu mere rase. Cantitatea va fi repartizata in trei-cinci mese.

Dumitru CROITORU, Galati


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa