Bio-Luteina Plus capsule

 
Bio-Luteina Plus capsule

Mod de prezentare

30 capsule gelatinoase tari/cutie.

Suplimentul alimentar BIO-LUTEINA PLUS contine nutrienti esentiali pentru pastrarea nealterata a vederii. Carotenoizii naturali obtinuti din alga Dunaliella contin, pe langa alfa si beta-caroten, luteina si zeaxantina, compusi care dau culoarea galbena a maculei (pata galbena) parte a ochilor, raspunzatoare de vederea clara. Flavonoizii din fructul de afin (Vaccinium myrtillus), seleniul si vitaminele E si B2 impreuna, au un puternic efect de neutralizare a radicalilor liberi. Radicalii liberi, care bombardeaza in primul rand ochii, sunt raspunzatori pentru imbatranirea prematura a ochilor, ceea ce are ca si rezultat pierderea treptata a acuitatii vizuale. Suplimentarea alimentatiei zilnice cu o capsula de BIO-LUTEINA PLUS asigura necesarul de micronutrienti pentru protectia ochilor.


Administrare

Se recomanda consumul zilnic de o capsula, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta cu 20 min. inainte de o masa principala.


Compozitie

O capsula contine:

• Fruct de afin (Vaccinium myrtillus) - 180,00 mg

• Amestec de carotenoizi naturali (contine 7,5 mg Luteina naturala) - 95,00 mg

• Vitamina E - 45,00 mg

• Vitamina B2 (riboflavina) - 5,20 mg

• Seleniu (sub forma de selenit de sodiu) - 0.15 mg


Avertisment!
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa