SUPRAMAX articulatii

 
Informatii despre SUPRAMAX articulatii si SUPRAMAX articulatii DIRECT

Afectiunile articulare sunt o problema uriasa a timpurilor noastre, care apare nu numai la varstnici, ci si in randul persoanelor tinere, care din cauza supraponderabilitatii sau a practicarii unor sporturi acuza dureri articulare, stari posttraumatice sau degenerari cauzate de suprasolicitarea articulatiilor.

Dintre preparatele fara prescriptie medicala indicate in afectiunile articulare, cel mai des mentionate sunt preparatele pe baza de glucozamina si condroitina, insa rezultatele unor recente teste clinice au dovedit ca administrarea acestora nu a dus la alinarea durerii asociate bolilor degenerative, nici nu a imbunatatit conditia tesutului cartilaginos.






La nivel european cel mai recent trend in randul suplimentelor alimentare recomandate in profilaxia si sustinerea tratamentului in cazul bolilor si afectiunilor tesutului cartilaginos sunt produsele pe baza de colagen.

Produsele pe baza de colagen, administrate oral, asigura o derulare corecta a proceselor de formare si reconstituire a celulelor cartilajului articular si sustin reactiile de protectie din interiorul tesutului cartilaginos, crescand mobilitatea si diminuand durerea. In plus, colagenul creste densitatea tesutului osos si imbunatateste absorbtia substantelor minerale.

Studiile stiintifice au demonstrat ca dupa o prima luna de suplimentare cu colagen din SUPRAMAX® articulatii se observa deja o mai buna mobilitate, iar dupa trei luni, mobilitatea generala si flexibilitatea miscarilor au crescut, iar revitalizarea este semnificativa.

Rezultatele obtinute rapid si administrarea comoda a preparatului SUPRAMAX® articulatii constituie atuuri pentru cresterea confortului pacientilor.

Produsul SUPRAMAX® articulatii este recomandat persoanelor in varsta, pacientilor care acuza dureri articulare din cauza supraponderabilitatii sau obezitatii, sportivilor de performanta, celor care practica sporturi de recreere ce afecteaza articulatiile, precum si tuturor persoanelor peste 40 de ani, care doresc sa pastreze o buna conditie fizica si sa se bucure de aceasta cat mai mult timp.


SUPRAMAX® articulatii DIRECT

Fiecare dintre noi doreste sa fie in forma cat mai mult timp. De aceea, incercam sa completam deficientele de vitamine din organism, sa mancam sanatos si sa facem sport.






Dar cu toate acestea, in timp, oasele si articulatiile noastre au nevoie de tot mai mult ajutor din exterior. Si asta pentru ca au tot mai putin colagen si substanta sinoviala. Gama de produse SUPRAMAX este un real suport in sustinerea sanatatii articulatiilor si oaselor.

Noua forma SUPRAMAX® articulatii DIRECT contine 12 g de colagen hidrolizat intr-o singura fiola buvabila, ingredient care ajuta ca articulatiile noastre sa functioneze normal si sa fie elastice pentru mult timp. Suplimentar, preparatul contine acid hialuronic, cea mai importanta componenta a substantei sinoviale din articulatii, cu rol de hidratare si lubrifiere a tesuturilor si vitamina C.

Fiolele gata preparate SUPRAMAX® articulatii DIRECT sunt o solutie excelenta pentru persoanele carora nu le place sa inghita pastile, celor care prezinta dificultati la inghitire sau in timpul calatoriilor. Cu SUPRAMAX® articulatii DIRECT esti la un pas distanta catre articulatii sanatoase.


Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse!






Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa