Ajutoare in caz de neplaceri digestive

 
Ajutoare in caz de neplaceri digestive
Indigestiile, balonarea si arsurile gastrice sunt neplaceri cu care ne putem confrunta oricand, dar mai ales in perioada meselor imbelsugate de Paste. Asa ca este bine sa-ti aprovizionezi din vreme dulapiorul cu medicamentele necesare.


Cuprins articol


Torecan

Poti lua acest medicament daca ai senzatie de greata si de voma asociate cu tulburari gastrointestinale. Doza indicata: cate 1 comprimat de 1-3 ori pe zi.


Triferment

Comprimatele sunt indicate in tulburari digestive cauzate de excese alimentare si balonare. Se iau cate 1-2 comprimate, dupa mese.


Rennie

Medicamentul combate efectele neplacute date de indigestie acida, pe baza nervoasa sau cauzata de tulburari biliare si deranjamente stomacale. Se administreaza cate 1-2 comprimate, de 2-3 ori pe zi, dupa mese sau la durere. Copiilor peste 6 ani li se poate da cate 1 comprimat, de 2-3 ori pe zi.


Redigest

Acest produs naturist are in compozitie concentrat de armurariu si se recomanda in cazul indigestiilor acute. Adultii pot lua, in criza, cate 2 capsule, de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa. In faza de intretinere, se administreaza cate 2 capsule, de 2 ori pe zi, inaintea meselor.


Carbune medicinal

Tratamentul cu carbune medicinal este indicat in reglarea tranzitului, prin absorbtia gazelor intestinale si a toxinelor. Poti lua cate 1-2 comprimate pe zi.


Espumisan

Tulburarile digestive cauzate de balonare pot fi tratate cu Espumisan. Adultilor si copiilor peste 6 ani li se recomanda cate 2 capsule de 3-5 ori pe zi.


Gasex

Plantele din compozitia acestui medicament naturist contribuie la normalizarea functiilor digestive, produsul fiind benefic in cazul balonarilor si indigestiilor. Gasex are actiune tonica si ajuta si in digerarea alimentelor. Adultilor li se recomanda cate 2-3 tablete, dupa mese sau la nevoie. Copiii peste 6 ani pot lua cate 1 pastila, de 2-3 ori in 24 de ore, dupa mese.


Sab simplex

Daca ai simptome precum senzatia neplacuta de preaplin in abdomen, cauzata cel mai adesea de balonare, poti lua comprimate masticabile Sab simplex. Doza indicata: cate 1-2 comprimate, in timpul mesei sau dupa.


Avertisment!
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa