Terapia prin iubire

 
Terapia prin iubire
Orice schimbare vine din interior spre exterior si ar fi bine sa va lasati invaluiti de aceasta miraculoasa si vindecatoare stare si sa vedeti cat de frumos vi se poate transforma viata daca iertati si iubiti. In trecut am discutat si despre lipsa iubirii, o boala cu milioane de victime.


Cuprins articol:


Iubirea inseamna iertare

Orice necaz sau boala din viata voastra este rezultatul unei lipse a iertarii. Cand nu puteti ierta pe cineva si pastrati resentimente, in voi se da o lupta: intre ego-ul vostru, creat de mintea care va spune sa nu iertati, sa pedepsiti persoana care v-a ranit si vocea inimii, care stie ce inseamna iubirea neconditionata.

Cum faceti distinctia intre ego si inima? Ego-ul se naste din teama, sfaturile sale va lasa intotdeauna intr-o stare de conflict interior, niciodata de pace. Iertarea va aduce o stare de liniste, de eliberare si fericire. Iertarea este un proces ce trebuie practicat tot timpul.


Aveti de ales intre iubire si frica

Daca ati fi mereu constienti atunci cand faceti alegerile din viata voastra, de la cele mai marunte pana la cele mai importante, ati putea trai fericiti si impliniti. Alegeti iubirea!

Cand vreti sa spuneti ceva, ganditi-va bine inainte: de ce vreti sa spuneti lucrul respectiv? Ce saditi acolo, in cuvintele acelea, iubire sau teama? Daca ati realiza ca teama nu exista, este doar o proiectie a mintii, v-ar fi mai usor. Inlocuiti gandurile negative cu iubire si intelegere. In fiecare dintre voi exista o sursa inepuizabila de iubire, doar ca nu toti stiu sa o acceseze.


  • V-ati imaginat vreodata cum ar fi lumea daca s-ar ghida numai dupa iubire? Daca toate faptele si vorbele noastre ar fi incarcate cu energia iubirii? Probabil asa ar arata Raiul pe Pamant.
  • Imbratisarile sunt un instrument vindecator, iar lipsa lor atrage si sustine boala, lucru demonstrat de atitudinea copiilor abandonati.


Recunostinta, un instrument vindecator al iubirii

Va propunem un exercitiu pe care sa-l practicati zilnic. In fiecare dimineata cand va treziti, incercati sa enumerati motivele pentru care sunteti recunoscatori. La inceput veti vedea lucrurile bune din viata voastra: sunteti sanatosi, aveti in viata voastra persoane dragi, aveti un serviciu, un acoperis deasupra capului etc.

In timp, veti vedea ca si intamplarile care nu sunt neaparat fericite sunt motive de recunostinta. Ele va ajuta sa evoluati, sa deveniti mai puternici, sa invatati. Ori de cate ori treceti printr-o situatie grea, incercati sa o acceptati.

Foto: www.fanpop.com




Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa