OSTEO EXTRA si ELASTIN MAX pentru oase si articulatii sanatoase

 
OSTEO EXTRA
OSTEO EXTRA® este o combinatie de ioni (calciu, magneziu, zinc si seleniu) si vitamine (D, K2, C) esentiale pentru mentinerea unei structuri normale a oaselor atat la femei cat si la barbati.

Sanatatea oaselor este influentata de aportul de calciu si vitamina D. Vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii oaselor. Suplimentarea aportului de calciu si vitamina D are un efect profilactic asupra fracturilor osteoporotice.

Pentru a deveni pe deplin active si pentru a exercita efectul in absorbtia calciului, vitamina D trebuie sa fie hidroxilata in ficat si in rinichi, un proces ce depinde de prezenta vitaminei C.

Vitamina C contribuie la formarea normala de colagen pentru functionarea normala a oaselor. Magneziul, zincul si vitamina A contribuie la mentinerea sanatatii oaselor.

Mod de administrare: 2 tablete/zi


ELASTIN MAX® este o combinatie unica de biomolecule: sulfat de glucozamina si condroitina in asociere cu extracte din plante: arnica, gheara-diavolului, cu vitamine si micronutrienti: vitamina D, acid folic, seleniu si vitamina C, esentiale pentru functionarea normala a cartilajelor.

Gheara-diavolului (Harpagophytum) joaca un rol important in medicina traditionala si este consumata ca tonic general precum si pentru efectul analgezic si antiinflamator. Extractul din radacina de ghimbir (Zingiber officinale) este folosit in medicina traditionala asiatica pentru a trata forme usoare de artrita reumatoida. Cercetari stiintifice recente au aratat ca ghimbirul inhiba componentele proinflamatorii.

Extractul de arnica inhiba enzimele implicate in procesele inflamatorii si previne inflamatia locala atenuand durerile articulare sau musculare. Arnica este eficace in tratarea osteoartritei genunchiului.

Mod de administrare: 1 tableta/zi

Foto: evitalpharma.bg



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa