Hepatohelp ajuta ficatul sa ramana sanatos

 
Hepatohelp ajuta ficatul sa ramana sanatos
Stresul, oboseala, alcoolul, dieta nesanatoasa, noptile pierdute, toate isi pun amprenta asupra sanatatii ficatului nostru. Dar integritatea functiilor hepatice este esentiala pentru calitatea vietii noastre.

Hepatohelp este o combinatie unica de elemente structurale esentiale pentru functionarea normala a ficatului: colina, fosfolipide esentiale, vitamine (B1, B2, niacina, B6, B12, E).

Asigurarea dozelor necesare de colina prin alimentatie si suplimente alimentare este extrem de importanta, in special in timpul perioadelor de stres acut ce poate afecta functia hepatica.

Fosfolipidele contribuie la mentinerea integritatii hepatocitelor in urma efectului toxic al factorilor zilnici (consumul de alcool, poluarea, fumatul, aditivii alimentari, stresul fizic si nervos, etc.).

Fosfolipidele influenteaza in mod pozitiv functiile celulare dependente de membrana si au efect antioxidant, antiinflamator, antifibrozant, de regenerare, reparatie membranara si de protectie, precum si efectele de reglare a lipidelor la cei cu intoxicatie cu substante chimice sau medicamente.

Conform datelor clinice, tratamentul cu fosfolipide a avut efecte pozitive asupra integritatii hepatocitelor la pacientii cu steatoza hepatica (ficat gras) indusa de consumul de alcool.

Niacina, vitamina B12 si vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si slabiciunii. Vitamina E contribuie la protejarea celulara impotriva stresului oxidativ.

Hepatohelp ajuta ficatul sa ramana sanatos in ciuda agresiunilor zilnice precum oboseala, fumat, alcool sau medicamente.

Se administreaza 1 capsula moale/zi, minim 6 luni.



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa