Ce produse de ingrijire si frumusete se tin la frigider?

 
Ce produse de ingrijire si frumusete se tin la frigider?
Unele produse de ingrijire si frumusete se pastreaza mult mai bine la temperaturi scazute decat la temperatura camerei. In frigider temperatura este stabila, astfel incat consistenta produselor nu are de suferit.

Ceara, uleiul, apa din compozitie se pot separa daca produsul este expus la caldura sau umiditate.

Unele preparate topice au indicatia de a fi tinute la frigider, dar puteti prelungi si valabilitatea altor produse daca le tineti la racoare. Este vorba despre produsele naturale (cele organice, naturale, fara conservanti).

Parfumul se pastreaza mult mai bine la frigider decat afara, la caldura, prevenindu-se oxidarea. Crema de ochi este mai eficienta rece deoarece contracta vasele de sange si reduce cearcanele si pleoapele umflate.

Mastile faciale hidratante, calmante si emoliente trebuie tinute la frigider. Produsele cu ingrediente active (retinol, vitamina C, peptide, hidrochinona) este bine sa fie tinute la rece pentru a proteja puritatea ingredientelor.

Produsele cu aplicator de metal sunt mai eficiente reci. Rujul si balsamul de buze isi pastreaza consistenta daca stau la frigider. Eyeliner-ul va fi mai intens daca il tineti zece minute la frigider.

Foto: www.unica.ro



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa