Ce este sculptoplastia si la ce ajuta?

 
Ce este sculptoplastia?
V-ati imaginat vreodata ca ati putea sa scapati de riduri fara botox, de grasime fara liposuctie sau de defecte fizice fara interventii chirurgicale si fara bisturiu? Iata ca acum aceste lucruri sunt posibile! Cum? Prin sculptoplastie.


Ce este sculptoplastia?

Sculptoplastia este un procedeu unic de indepartare a tesuturilor adipoase si de corectare a ovalului fetei fara interventii chirurgicale. Procedeul prevede contractarea muschiului platysma (localizat la nivelul gatului) si a muschilor faciali.

Avantajul sculptoplasticii in comparatie cu chirurgia estetica este ca aceasta metoda nu implica cicatrizare sau o perioada de convalescenta. Rezultatul este evident chiar dupa primele sesiuni, indiferent de varsta sau s#x...


Scapati de riduri fara bisturiu...

Inainte de interventia propriu-zisa, in salonul de sculptoplastica vi se face o scurta analiza psihologica pentru a stabili nivelul echilibrului emotional si vi se sugereaza schimbarea unor tipare de comportament care au dus la aparitia dezechilibrelor in plan fizic (cearcane, gusa, riduri premature, rictus).

Apoi sunteti asezate in fata unei oglinzi uriase, in care va vedeti toate defectele. Chiar daca va spune ca sunteti niste frumoase, specialista in sculptoplastica se comporta cu pielea fetei voastre asa cum se comporta un copil cu o bucata de plastilina.

Fara bisturiu, seringi sau creme care fac minuni. Nu are nimic in palme. Doar va apuca de obraz, vi-l maseaza intre degete ca pe niste firicele de nisip si vi-l intinde in directia urechii, spre forma perfecta in viziunea ei. „Uite asa trebuie sa fii!”. Ceea ce face ea are efectul unei interventii plastice. Doar ca fara bisturiu. Este doar ea, fotoliul si oglinzile!

Sculptoplastica este o inventie brevetata de Julia Avram. Mai multe detalii puteti citi pe www.facebook.com/Sculptoplastica

Foto: www.business24.ro



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa