Fumarosept

 
Fumarosept
Cum va afecteaza fumatul...

Conform studiilor, in Romania una din patru persoane fumeaza in mod regulat, fumatul fiind unul dintre cele mai raspandite si mai periculoase vicii, iar efectele sale negative afecteaza sanatatea intregului organism.

Fumatul este o dependenta biologica si poate avea efecte nocive asupra sistemului respirator sau circulator si asupra pielii si dintilor. O singura tigara contine nu mai putin de 4000 de substante chimice, care, prin ardere, afecteaza starea de sanatate a fumatorilor activi si pasivi si pot duce la aparitia unor boli grave precum diverse forme de cancer.

Dintre acestea, nicotina este substanta nociva din compozitia tigarilor care creeaza starea de dependenta, ajungand prin fluxul sanguin aproape imediat la creier si ulterior in restul corpului prin plamani, piele si membranele mucoase.


Efectele fumatului...

In timp, prin inhalarea de fum de tigara, organismul devine expus la factori iritanti care afecteaza mucoasa gatului si functia respiratorie, ducand astfel la aparitia tusei cronice. „Tusea fumatorului” apare atunci cand plamanii elimina hipersecretia de mucus indusa de fumat, fiind o boala frecvent intalnita in randul fumatorilor cu varsta de peste 40 de ani.

De asemenea, fumatul influenteaza in mod negativ fluxul sanguin si poate duce la cresterea riscului de accident vascular cerebral sau infarct miocardic. Ingalbenirea pielii si a unghiilor, patarea si carierea dintilor, aparitia ridurilor sunt alte efecte negative cauzate de acest viciu, la care trebuie sa renuntati.


Uitati de tusea fumatorului!

Pentru a diminua simptomele provocate de fumat, incercati Fumarosept, un produs care ajuta la refacerea echilibrului mucoasei gatului, reducand tusea.

Produsul Fumarosept, pe baza de extract de lichen de piatra si extract de nalba mare, calmeaza iritatiile si tulburarile legate de durerile in gat si indeparteaza senzatia de uscaciune a gurii si a gatului prin formarea unui filtru protector ce asigura hidratarea corespunzatoare.

Fumarosept are efect de racorire, fiind recomandat atat fumatorilor, cat si persoanelor care au renuntat la fumat.


Avertisment!
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse!



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa