HepatOPTIM

 
HepatOPTIM
Ficatul este un organ foarte important in organism, avand rol de filtru: purifica si elimina toxinele acumulate din alimentatie sau medicamentele de sinteza. De asemenea, ficatul mai are rol si in producerea bilei, a factorilor de coagulare a sangelui si a unor proteine si de depozitare a unor vitamine, minerale si a glucozei.

Atunci cand functia hepatica este afectata, pot aparea dezechilibre la nivelul intregului organism, provocand simptome ca oboseala, durerea in partea dreapta a abdomenului sau pierderea in greutate. In zilele noastre, nu doar adultii sunt expusi la un program solicitant, stres, alimentatie necorespunzatoare, dar si copiii.

Prin combinatia unica de L-ornitina L-aspartat si colina, HepatOPTIM contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipidelor.

L-ornitina L-aspartat cu beneficii specifice: detoxifiere hepatica, efect antioboseala si incetinirea procesului de imbatranire.

Colina ajuta ficatul sa metabolizeze grasimile, actioneaza pentru reducerea acumularii de grasimi in ficat. Contribuie la eliminarea substantelor toxice si a metabolitilor inutili acumulati in organism si inlesneste functiile ficatului (ajutand la eliminarea toxinelor din organism) si ale vezicii biliare.

Compozitie: L-ornitina L-aspartat 100 mg si colina 35 mg x 40 comprimate.

Recomandari: HepatOPTIM contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipidelor.

Mod de administrare: adulti si copii cu varsta peste 7 ani (1-2 comprimate) de 3 ori pe zi, administrate cu apa.


Avertisment!
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse!



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa