Noutati medicale - februarie 2016

 
Noutati medicale - februarie 2016

Slabiti cu lactate!

Lactatele ne asigura calciul de care oasele au nevoie, insa acest mineral intervine si in arderea grasimii, ajutandu-ne sa slabim repede si cu mai putine eforturi. Introduceti in dieta lactatele zilnic si veti vedea rezultate rapide.


Sanatate din canepa

Uleiul, faina, fibrele sau semintele de canepa Canah sunt ingrediente care ne ajuta sa preparam retete gustoase si sanatoase. Canepa este o sursa foarte buna de acizi grasi, avand un raport ideal intre omega 6 si omega 3, dar si de antioxidanti, vitamine, minerale (potasiu, calciu, magneziu, sulf, fier, zinc). Este ideala si pentru cei cu intoleranta la gluten, pentru ca nu contine acest tip de proteina.

„Putem pregati rapid un mic dejun sanatos, sarac caloric si satios cu crackers din faina integrala, ricotta, seminte de canepa Canah, susan si patrunjel proaspat”, spune Carmen Bruma, imaginea acestor produse.


Dovleacul, sursa de fier

Cu o cantitate mare de vitaminele A, B6 si C, dovleacul este ideal pentru frumusete, dar, daca nu va numarati printre carnivori sau v-ai hotarat sa tineti regim, trebuie sa va devina un prieten bun, pentru ca are numeroase fibre care tin de foame, mult fier si foarte putine calorii! Cu alte cuvinte, mancati, nu suferiti de foame, ramaneti sanatosi si aveti grija astfel de silueta!


Stiati ca ridichea-neagra este o foarte buna sursa de antioxidanti? Are si proprietati purificatoare si detoxifiante pentru ficat, lucru ce o recomanda in perioadele cu excese alimentare. Se poate consuma in amestecuri de salata.

Foto: www.artmedical.ro


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa