Varicastan - crema de masaj pentru picioare

 
Informatii despre crema de masaj pentru picioare: Varicastan. Citeste prospectul cremei de masaj pentru picioare Varicastan! Afla-i pretul si vezi daca are contraindicatii!
Sedentarismul, obezitatea, profesiile care presupun statul prelungit in picioare, alimentatia bogata in grasimi si in sare, consumul de alcool si expunerea prelungita la soare, pierderea naturala a elasticitatii venelor, duce la aparitia insuficientei venoase, a varicelor si, implicit, a durerilor de picioare.

Aceste afectiuni care au o frecventa mai mare in randul femeilor, dar de care, totusi, nici barbatii nu sunt scutiti au acum o solutie super-eficienta.

Crema 100% naturala Varicastan este un real ajutor pentru picioarele cu circulatie periferica deficitara si varice. Continutul bogat in ingrediente vegetale active are actiune antiinflamatoare si regeneratoare, cu efecte de calmare si drenare a circulatiei sangvine la nivelul picioarelor.

Crema de masaj pentru picioare Varicastan cu hamamelis si castan este venotonica, vasoregulatoare si stimuleaza circulatia capilara, beneficiile fiind de durata, mai ales daca sunt insotite de mersul pe jos sau de inot.

Se foloseste dimineata si seara sau in timpul zilei, masand bland, dar insistent, pana ce crema se absoarbe in piele. Efectele sunt date de: castan, hamamelis, nuc, salcie, arnica, iedera, lavanda, menta, ulei de masline, tea tree, galbenele, tataneasa, afin si maces.



Foto: bucuresti.all.biz


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa