Parere personala despre SYNERGY ulei facial anti-aging

 
SYNERGY ulei facial anti-aging: parere personala; rewiew; opinie personala; discutii; informatii
Atunci cand ai un produs bun la indemana, tentatia de a il folosi in fel si chip este foarte mare. Mi se intampla si cu apa termala Herculane in spray, si cu lotiunea micelara. Urmatorul pe lista, o mare iubire: serul SYNERGY, destinat repararii si (doi intr-unul) prevenirii urmelor lasate pe piele de inaintarea in varsta.

Explicit, acest lucru s-ar traduce in refacerea nivelului de hidratare si protejarea pielii impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi si agresiunii expunerilor la soare ca prima cauza a fotoimbatranirii. Serul este un amestec sinergic de sapte uleiuri de origine vegetala, obtinute prin presare la rece, deci fara a afecta in niciun fel proprietatile lor miraculoase.

Utilizarea serului imediat dupa demachiere si inainte de aplicarea cremei de ingrijire este un obicei mai recent introdus in rutina noastra de ingrijire, dar fara cale de intoarcere. Utilizarea unui ser impreuna cu o crema, pentru a completa si imbunatati efectul cremei, devine vizibila in imbunatatirea conditiei tenului in cel mai scurt timp, estomparea ridurilor fine si a celor profunde, aspectul mai luminos si o stralucire proprie pielii sanatoase, caracterizata de echilibrul apei si lipidelor din tesuturi.

Cel mai rapid efect de reparare l-am observant insa aplicandu-l pe unghiile mele deshidratate grav de atatea diluante si lacuri colorate, fie ele si aplicate peste baze nutritive de tot felul. Unghiile, lasate la vedere pentru o saptamana, fara a le mai ascunde pudic in spatele ojei decorative, aratau destul de rau, exfoliate pe la varfuri si cu brazde albe si aspre strabatandu-le vertical. Tocmai aspectul lor bolnavicios m-a indemnat sa iau o atat de drastica hotarare: fara lacuri timp de o saptamana, chiar in miez de vara cocheta si plina de culoare. Fara luciu, lipsite de nuanta rozalie a unghiilor sanatoase, aratau slabite, zdrentuite si terne. Crema de maini pare sa nu ma ajute prea mult, desi o masez in piele si pe unghii de mai multe ori pe zi.

Sansa mea a fost o colega, in fata careia m-am plans de necazul cu unghiile pe care le tot ascundeam in pumn. Mi-a soptit secretul ei: serul SYNERGY in locul uleiului pentru cuticule, picurat la radacina unghiei, masat pe unghie si lasat sa actioneze mai multe minute. Am urmat sfatul de doar trei ori pe numarate, cu o cantitate infima de ser, iar unghiile mele arata acum nesperat de bine intr-un timp atat de scurt. De la prima aplicare, efectul a fost vizibil reparator: un inceput de luciu, estomparea dungilor albicioase si rugoase, o culoare usor modificata a unghiei.

Daca efectul pe unghii este atat de vizibil reparator si revigorant, as mai avea cum sa ma indoiesc de efectul sau asupra pielii? Peste 30, minunea SYNERGY. Me, happy!

Andreea


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa