Linex Baby - reface echilibrul florei intestinale

 
Prospect Linex Baby: mod
Oricat de multa grija ai de bebelusul tau, echilibrul florei intestinale este fragil si poate fi distrus de numerosi factori, cel mai important fiind consumul de antibiotice.

Din pacate, antibioticele nu pot face diferenta dintre bacteriile patogene si cele benefice, astfel incat pot distruge si flora naturala de aparare a organismului.


Acest lucru poate cauza numeroase simptome neplacute, care pot sa apara in timpul tratamentului cu antibiotice:
→ diaree;
greata;
→ dureri abdominale.

De asemenea, consecintele dezechilibrului florei intestinale pot sa afecteze pe termen lung sanatatea copilului tau, cele mai frecvente simptome fiind:
→ tulburari de tranzit intestinal;
→ eruptii cutanate;
→ imunitate scazuta.

Linex Baby este special formulat pentru a proteja flora intestinala a copilului tau, chiar din prima zi de tratament cu antibiotic - contine Bifidobacteria BB12. Bifidobacteria este cea mai importanta tulpina bacteriana benefica din flora intestinala a bebelusilor si a copiilor mici.

Bacteriile benefice selectate, existente in compozitia Linex Baby, sunt prezente in laptele matern, fiind unele dintre primele bacterii care colonizeaza tractul intestinal al nou-nascutilor, din primele zile de viata.

Linex Baby este potrivit pentru copilul tau si usor de administrat pentru tine:
→ Nu are gust si miros.
→ Linex Baby nu se dizolva in alimente fierbinti.
→ Poate fi administrat impreuna cu alimente sau lapte.
→ Linex Baby se administreaza pe toata durata tratamentului cu antibiotic si 1-2 zile dupa terminarea acestuia, la 3 ore distanta fata de administrarea antibioticului.
→ Se administreaza un singur plic pe zi copiilor cu varsta sub 2 ani*/1-2 plicuri pe zi copiilor cu varsta peste 2 ani.

*Se recomanda consultarea medicului specialist inaintea administrarii Linex Baby la nou-nascuti.

Acest produs este un supliment alimentar. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile din prospect sau din ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, consultati medicul sau farmacistul.

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse!




Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa