Picioarele tale se vor indragosti de noul Silk-épil

 
Metode de epilare
Metodele de epilare sunt multe, dar tu o vei alege pe cea care crezi ca o suporti cel mai bine. Exista femei care nu suporta durerea pricinuita de epilatul cu ceara sau de aparatul electric pentru epilat si prefera cremele sau lama de ras. Indiferent de ce vei alege, pentru a scapa de parul nedorit, noi incercam sa-ti dam cateva sfaturi care sa-ti vina in ajutor.


Epilatul cu ceara

Este o metoda clasica. De ceara se folosea si regina Egiptului, Cleopatra, iar in zilele noastre se pare ca a ramas cea mai eficienta metoda de indepartare a parului nedorit. Este eficienta pentru ca este durabila. Firul de par nu va creste des, pentru ca e smuls din radacina, iar dupa epilatul cu ceara vei avea o piele neteda timp de doua, uneori chiar si trei saptamani.

Acum exista si ceara de unica folosinta sau ceara rece. Daca vrei sa folosesti asa ceva este bine sa stii, ca fata de ceara calda, acest produs este steril insa metoda epilatului cu ceara rece este mult mai dureroasa pentru ca nu dilata foarte bine foliculul. Mai exista riscul ca aceasta sa nu se lipeasca foarte bine de firul de par, asa cum se intampla cu ceara fierbinte.

Nu uita sa folosesti inainte de a te epila o crema speciala pentru ca pielea ta sa fie pregatita pentru un astfel de procedeu. Dupa ce ai aplicat aceasta lotiune incearca sa fii cat mai relaxata.









Lama de ras

Ce poate fi mai simplu decat sa indepartezi parul nedorit cu lama de ras? Este intr-adevar un procedeu nedureros, insa in 3 zile parul va creste la loc. Multe cosmeticiene spun ca lama ingroasa firul de par, dar numai daca este folosita in timpul pubertatii. Dupa ce s-a iesit din aceasta perioada de dezordine hormonala, efectele nu sunt dezastruoase, iar tu o poti folosi, dar numai in momente de criza.

Daca alegi aceasta modalitate, ar trebui sa tii cont de cateva sfaturi: hidrateaza pielea inainte de ras, foloseste spuma de ras sau gel, pentru ca acestea au cu totul alte proprietati decat sapunul si, cel mai important lucru, lama trebuie folosita contra cresterii firului de par. Dar nu este indicat sa te epilezi astfel, mai ales daca te afli la mare, unde trebuie sa fii impecabila in costumul de baie.


Cremele epilatorii

Am putea spune ca acestea sunt adresate femeilor care nu suporta durerea sub nicio forma. Cremele pentru epilat se gasesc la tub sau la spray si se adreseaza atat tipului de piele uscata, cat si pielii sensibile, cu probleme.

Daca vei folosi asa ceva poti fi sigura ca 5 sau 6 zile nu vei mai avea probleme tocmai pentru ca aceste creme contin diferite substante care incetinesc cresterea firului de par. Tot ceea ce trebuie sa faci inainte de a aplica o astfel de crema este sa folosesti inainte apa calduta, mai ales in zona inghinala.

Dupa ce ai aplicat crema epilatoare, las-o sa actioneze timp de 15-20 de minute, apoi o indepartezi cu o spatula si cu apa din abundenta. Nu uita sa aplici o crema hidratanta dupa ce te-ai epilat. Rolul ei este sa hidrateze, dar si sa netezeasca pielea.






Aparatul electric pentru epilat

Informatii despre Silk-épil
Piele fina timp de saptamani, in doar cateva minute. Silk-épil de la Braun e o adevarata sclipire de geniu. Cu un numar dublu de pensete fata de modelele anterioare, indeparteaza din prima miscare mai multe fire de par decat orice alt epilator.

Ce mai astepti? Poti avea picioare fine si matasoase in cateva minute. Si pentru ca Silk-épil indeparteaza chiar si cele mai scurte fire de par pe care ceara nu le poate inlatura, poti spune adio zilelor in care trebuie sa astepti cresterea firelor de par. Foloseste Silk-épil si iti poti lasa picioarele admirate oricand doresti.

Ingrijire speciala pentru picioarele tale. Epilarea este extrem de delicata chiar si pentru cele mai sensibile zone datorita rolelor de masaj activ ce calmeaza pielea inainte si dupa epilare. Astfel, chiar si cea mai sensibila piele ramane fina si matasoasa, pentru saptamani intregi.

Finete totala - fata si corp. Capul ingust de epilare, unic Braun si setul facial sunt perfecte pentru indepartarea firelor de par nedorite de pe fata, de la subrat sau din zona inghinala. Este unul dintre cele mai simple si igienice moduri de indepartare a parului nedorit de pe orice parte a corpului.








Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa