Detoxifierea organismului cu Clean 9

 
Detoxifierea organismului cu Clean 9

Chiar daca organismul nostru stie sa elimine singur toxinele prin procesele sale de autocuratare, uneori are nevoie si de sprijinul nostru si anume de o perioada de detoxifiere.

Detoxifierea ne ajuta sa ne curatam corpul de toxinele acumulate de-a lungul timpului, ne imbunatateste stare de sanatate, stimuleaza sistemul imunitar, purifica sangele, intareste parul si unghiile si ajuta chiar la ameliorarea durerilor de cap. Insa cel mai important este ca reduce “dependenta” de zahar, nicotina, cafea sau alcool si deasemenea unele persoane reusesc si sa slabeasca dupa o perioada de detoxifere.

Perioada de detoxifiere trebuie sa fie una scurta, intre 3-9 zile. Aceste zile sunt sufciente pentru procesul de purificare a corpului si pentru a-i oferi o noua energie. O detoxifiere corecta trebuie sa fie bine structurata si echilibrata. Organismul nostru are nevoie de un echilibru intre nutrienti, vitamine, proteine si minerale. 

De aceea pe perioada de detoxifiere se recomanda reducerea alimentelor procesate, zaharul, grasimile, alcoolul, carnea, lactatele, dar si alimentele bogate in carbohidrati si alimentele rafinate, cum ar fi faina alba, orezul alb, pastele albe si cele cu adaos de ou. 

Insa totusi este foarte important si esential sa pastram echilibrul in aportul de substante necesare organismului nostru.  Si cum reusim sa facem asta? 
Pai, in primul rand prin cele trei reguli absolut necesare pentru un corp sanatos, si anume: SOMNUL, SPORTUL si CONSUMUL DE APA.

Un somn de calitate ii permite creierului nostru sa isi incarce bateriile si sa se reorganizeze, pentru ca noi sa fim odihniti in urmatoarea zi.

Sportul, cel care nu ar trebui sa lipseasca din viata noastra si care ne ajuta sa scadem in greutate are un rol foarte important in dieta de detoxifiere. El pune in miscare organismul nostru, activeaza sistemul circulator,muschii  si sistemul limfatic care ajuta foarte mult la eliminarea toxinelor.

Consumul de apa ajuta la absorbtia nutrientilor, regleaza temperatura corpului  si detoxifica organismul, prin indepartarea toxinelor si altor substante care nu sunt utile.

Pe langa aceste reguli esentiale, alimentatia are si ea un rol la fel de important. Pe perioada de detoxifiere este recomandat consumul ridicat de legume, fructe, alimente bogate in antioxidanti si cele bogate in prebiotice, sucuri naturale, smoothie-uri, ceaiuri, fibre si seminte.

Una dintre cele mai eficiente solutii pentru o detoxifiere sanatoasa este programul Clean 9 de la Compania Forever Living Products. Avand la baza Aloe Vera si ingrediente 100% naturale procesul de curatare si detoxifiere a organismului se face intr-un mod natural. Structurat pe 9 zile, Clean 9 de la Forever este usor de urmat de majoritatea persoanelor. Te invata cum sa incepi un stil de viata sanatos si cum sa ai o alimentatie corecta si sanatoasa, avand un program foarte bine organizat, pe zile si recomandari de exercitii fizice.

Este primul pas spre a arata si a te simti mai bine!


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa