Sanatatea sanilor

 
Informatii despre sanatatea sanilor


Cum sa-i protejam si ce lenjerie intima sa purtam

Dincolo de preocuparile fiecarei femei legate de marimea si forma sanilor, cel mai important aspect este sanatatea lor. Pentru a-i mentine sanatosi sunt cateva masuri pe care este recomandat sa le urmezi si sa nu te abati de la ele. Aspectul bustului este vizibil imbunatatit printr-o postura corecta. Daca stai cu spatele drept, si cei mai mici sani pot arata superb, iar cei foarte mari vor parea fermi. Pentru fermitate poti incerca diferite exercitii care vor dezvolta muschii pectorali si pozitia corecta a umerilor si vor impiedica lasarea sanilor. Aceste exercitii se pot realiza cu gantere mici, de un kilogram fiecare, prin ridicarea bratelor, paralele cu solul si incrucisarea lor in fata. Pielea este cea care trebuie sa-si pastreze fermitatea, deoarece ea sustine sanul. De aceea, hidratarea corespunzatoare este foarte importanta pentru mentinerea elasticitatii pielii.


Ce lenjerie este recomandata pentru sanatatea sanilor

Lenjeria intima trebuie aleasa cu mare grija, deoarece un sutien nepotrivit nu numai ca este inestetic, dar poate crea probleme de sanatate. Cum iti dai seama ca sutienul nu este cel corect? Bretelele lasa urme rosii pe umeri, sanii se revarsa peste cupele sutienului sau dimpotriva, cad si sunt lasati, umerii sunt adusi in fata, sutienul se ridica mult la spate, semn ca nu suporta greutatea sanilor, bretelele cad foarte des si trebuie sa le strangi mereu. Ideal ar fi ca lenjeria intima sa fie dintr-un material natural precum bumbacul. Atunci cand facem sport cele mai recomandate sunt sutienele tip bustiera, care asigura o buna sustinere a sanilor.


Belvia Bra - un plus de confort pentru tine

Acest produs este potrivit oricarei femei, indiferent de varsta sau silueta. Fara cusaturi, armaturi sau carlige se adapteaza perfect siluetei. Nu este nevoie sa-l probezi - este suficient sa-ti alegi marimea bustului si materialul elastic se va adapta perfect corpului tau. Sutienul Belvia™ este aproape invizibil sub imbracaminte - se muleaza perfect, fara a strange si fara a fi necesare ajustari suplimentare.

Mai multe detalii despre Belvia Bra gasiti aici.

blu - decembrie 2012; foto: libertatea.ro


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa