Pediakid Nez-Gorge sirop + spray pentru raceala la copii

 
Pediakid Nez-Gorge sirop + spray pentru raceala la copii
Inca imatur si fragil, sistemul imunitar al copilului poate avea nevoie de ajutor uneori, mai ales iarna sau la schimbarile de sezon.

Produsele Pediakid pentru copii asociaza ingredientele active naturale cele mai eficiente in cazul manifestarilor neplacute asociate sistemului respirator.

Biodisponibilitatea extractelor de plante, mineralelor si vitaminelor este optima, datorita asocierii de maniera inovatoare cu fibre prebiotice de Acacia si nectar de Agave.


Pediakid® Nez-Gorge sirop pentru nas si gat: in caz de raceala, calmeaza durerile din gat, ajuta la decongestionarea cailor respiratorii (mucoasa nazala, bronsica).

Supliment alimentar pe baza de extracte hidroglicerinate de cimbru, ciubotica-cucului, nalba, flori de soc, flori de tei, acerola, ghimbir, propolis, vitamina C, zinc si cupru, cu gust de miere si lamaie. Poate fi administrat pe cale orala imediat ce alimentatia copilului este diversificata.


Pediakid® Nez-Gorge spray pentru nas si gat amelioreaza confortul respirator; in caz de raceala, faciliteaza evacuarea mucozitatilor si calmeaza durerile de gat. Poate fi folosit la nou-nascuti si la copiii mici.

Este un spray cu doua pulverizatoare independente, fara gaz propulsor, dispozitiv medical CE clasa I. Contine:
  • apa distilata de eucalipt si rozmarin, cu proprietati decongestionate si antiseptice;
  • apa de mare lejer hipertonica, cu sare de mare extrasa din Marea Moarta, ce contribuie la curatarea cailor aeriene superioare si la eliminarea germenilor;
  • extract de echinaceea si cupru, ce stimuleaza imunitatea;
  • extract de propolis, cu proprietati antiinflamatoare si antibacteriene;
  • extract de aloe vera, cu efect antiiritant si cicatrizant asupra mucoasei.
Ingrediente active 100% naturale.

Foto: www.medapharm-lb.com



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa