Skin Aqua Intense – informatii, pareri

 
Skin Aqua Intense este o gama destinata ingrijirii zilnice a fetei. Pe parcursul trecerii anilor, pielea incepe sa-si piarda din stralucire, isi diminueaza proprietatea regenerativa si de hidratare adecvata - si este mai putin eficienta impotriva factorilor externi.

Skin Aqua Intense asigura o puternica hidratare, avand ingrediente cu proprietati de intarziere a imbatranirii pielii, fiind destinata doamnelor de toate varstele ce isi doresc un ten frumos.


Crema Bio hidratanta si fermitate de zi SPF 10
SKIN AQUA INTENSIVE: Crema Bio hidratanta si fermitate de zi SPF 10...
Este recomandata pentru toate tipurile de ten avand ca ingrediente corali, alge atlantice si unt de Shea ce imbunatatesc oxigenarea celulelor pielii, redandu-i aspectul de suplete si elasticitate, hidromanil si vitamina E ce confera un efect indelungat de hidratare si intindere a ridurilor fine, Inutec - un probiotic natural ce imbunatateste efectele ingredientelor. Crema aplicata regulat va reda pielii aspectul de fermitate si o hidratare adecvata pe parcursul intregii zile.

Crema Bio hidratanta si regeneratoare de noapte
SKIN AQUA INTENSIVE: Crema Bio hidratanta si regeneratoare de noapte...

Este recomandata pentru toate tipurile de piele avand ca ingrediente corali, extract de plancton si alge atlantice ce stimuleaza regenerarea celulara si structurala a pielii in timpul somnului, ulei de argan ce hraneste si regenereaza pielea, acid hialuronic si elastin ce redau fermitate pielii, Inutec ce imbunatateste efectele ingredientelor. Crema aplicata regulat asigura hidratarea si ajuta la regenerarea pielii pe timpul noptii.

Crema pentru ochi si pleoape
SKIN AQUA INTENSIVE: Crema pentru ochi si pleoape

Furnizeaza o ingrijire adecvata pentru pielea sensibila si delicata din jurul ochilor avand ca ingrediente corali si alge atlantice ce imbunatatesc oxigenarea celulara, colagen si acid hialuronic ce asigura fermitate pielii, ulei de argan ce hraneste si reda consistenta pielii, Inutec ce imbunatateste efectele ingredientelor. Crema contine si un filtru natural de protectie UV impotriva factorilor externi. Crema pentru ochi si pleoape calmeaza iritatiile si diminueaza aspectul de oboseala si cearcane.



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa