Electroliftingul, microdermoabraziunea, peelingul chimic etc.

 
Electroliftingul, microdermoabraziunea, peelingul chimic etc.

Electroliftingul

Electroliftingul este un tratament complex ce combate imbatranirea si reda stralucirea si fermitatea pielii. O sedinta de electrolifting cuprinde o microdermoabraziune delicata si un tratament de electroosmoza (procesul legat de miscarea unui fluid raportata la un perete solid sub actiunea campului electric) - in cadrul caruia se foloseste un aparat pe baza de curent electric de inalta frecventa. Curentul patrunde in tesuturi si celule stimuland vasodilatatia si permitand hranirea pielii.


Microdermoabraziunea

Microdermoabraziunea este procedura ce combina abraziunea blanda (ce foloseste microcristale) cu aspiratia pentru indepartarea stratului de celule moarte. Dupa tratament, se aplica o solutie tonifianta si o crema hidratanta cu factor de protectie solara. Microdermoabraziunea se realizeaza o data pe saptamana, timp de 4-12 saptamani. Petele de varsta si liniile fine pot fi indepartate, pielea devenind catifelata. La 24 ore de la interventie, pielea este complet vindecata. Procedura se realizeaza in cabinetele de cosmetica.


Peelingul chimic

Peelingul chimic este o metoda de tratament nonchirurgical ce se poate aplica pacientilor cu acnee, pete solare, imbatranire a pielii. Prin peeling chimic se indeparteaza straturile superficiale ale pielii, lasand un ten fin si curat. Peelingul se realizeaza in cabinetele de dermatologie, nu in cele de cosmetica. Sunt necesare circa patru sedinte la interval de o saptamana.


Radiofrecventa

Radiofrecventa este un tratament ce produce o imbunatatire imediata a aspectului, prin refacerea fermitatii pielii. Radiofrecventa presupune incalzirea locala a fetei ce produce o contractie a fibrei de colagen, simuland producerea de noi fibre de elastina. Tenul isi recapata treptat elasticitatea, iar adancimea ridurilor scade, conferind stralucire fetei. Sunt necesare 5-12 sedinte, urmand sa se efectueze ulterior si altele, pentru a mentine si prelungi rezultatele obtinute. Radiofrecventa intensifica procesele de regenerare ale pielii. Rezultatele sunt vizibile intr-o luna, insa pielea va continua si dupa mai multe luni sa-si imbunatateasca textura.


Vacuumul

Vacuumul are efecte deosebite asupra aspectului tenului: reduce cearcanele si ridurile, atenueaza santul nazo-labial, creste tonusul pielii, redandu-i elasticitatea si fermitatea. Sunt indicate 1-3 sedinte pe saptamana, nu mai mult de 12 saptamani. Procedura se realizeaza in cabinetele cosmetice.

Foto: www.illariy.cl


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa