CLINIANS ELAX H.C.T

 
CLINIANS ELAX H.C.T
Clinians ofera o gama variata de produse pentru ingrijirea corpului pentru a se obtine cele mai bune rezultate posibile.

Fiecare produs a fost cercetat si dezvoltat permanent in laborator prin utilizarea ingredientilor naturali activi, selectati riguros si au la baza apa minerala elvetiana bogata in minerale pretioase pentru piele: magneziu, calciu si potasiu.

In comparatie cu alte branduri ale grupului Mirato, produsele Clinians ocupa o pozitie superioara pe piata de profil. Produsele specifice gamei Clinians, precum cremele pentru fermitatea pielii si tratamentele anticelulitice, sunt concepute dupa formule unice, inovatoare si exclusive, in comparatie cu alte produse similare din piata de larg consum.

CLINIANS ELAX H.C.T. - este o crema pentru corp special creata pentru a mari fermitatea pielii si a-i reda aspectul neted, pentru a combate pierderea elasticitatii, pentru a asigura hidratarea optima a pielii.

Formula exclusiva contine complexul cu colagen pe baza de colagen marin care, impreuna cu ingredientul activ PROTEASYL® actioneaza asupra pielii pentru a-si pastra fermitatea si a nu-si pierde elasticitatea; o proteina exclusiva derivata din matase care ajuta pielea sa-si recapete aspectul neted si compact si ii reda aspectul catifelat si matasos; un factor puternic hidratant care mentine echilibrul optim de hidratare a pielii.

Datorita unei functii specifice a ingredientilor activi, Elax H.C.T, crema hidratanta de corp pentru fermitate are un efect imediat si indelungat de detensionare a pielii, care devine mai tonica si mai compacta; imbunatateste elasticitatea pielii si reda aspectul placut de piele catifelata. Efectele sunt vizibile inca de la prima aplicare.

Foto: www.meinpaket.de



Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa