5 metode de prevenire a ridurilor

 
Cele mai bune metode de a preveni ridurile. Sfaturi si recomandari de la specialisti
Nu putem opri semnele timpului, dar avem metode eficiente prin care sa-l facem sa fie bland cu fata noastra si obiceiuri de inclus in programul zilnic.
  1. Curatarea tenului. Baza ingrijirii corespunzatoare se pune prin demachiere, adica curatarea temeinica a porilor. Foloseste un produs adaptat tipului de ten pe care il ai pentru ca acest prim pas sa lase pielea curata. Orice procedura estetica realizata de un specialist imbunatateste rezultatele obtinute in rutina antirid de acasa.
  2. Fa sport zilnic! Stiai ca sportul practicat regulat te ajuta sa-ti mentii o piele tanara si tonica? Doar 30 minute de activitate efectuate zilnic iti imbunatatesc circulatia sangelui, aceasta fiind importanta pentru un ten proaspat. Te ajuta sa transpiri, eliminand, astfel, toxinele. Miscarea ajuta la stimularea productiei de colagen, proteina care mentine elasticitatea si fermitatea pielii (il poti comanda de aici).
  3. Masajul facial. Aplicarea cremei zilnice e bine sa se faca cu ajutorul unor miscari blande de masare a produsului in piele, ceea ce stimuleaza circulatia sanguina si absorbtia ingredientelor, pe de o parte, dar si productia proprie de colagen de care avem mare nevoie, pe de alta. Sensul miscarilor trebuie sa fie de jos in sus, de la barbie spre tample.
  4. Stimularea productiei de colagen. Stiinta din spatele cremelor anti-age de zi si de noapte a atins cote fara precedent. Introducerea in piele a celor mai fine si performante substante contra imbatranirii si anume acid hialuronic (il poti comanda de aici), retinol si altele, se poate face prin orice produs dermatocosmetic creat cu ajutorul nanotehnologiei. Fata de cremele obisnuite, rezultatele antirid ale acestora sunt net superioare.
  5. Exfolierea saptamanala. Indepartarea celulelor moarte cu un produs clasic de gomaj sau cu unul pe baza de acizi exfolianti reprezinta un pas esential in reinnoirea celulara si netezirea pielii. Acest gest ajutator nu trebuie repetat mai des de o data pe saptamana pentru a nu agresa tenul. Poti folosi scruburi naturale (zahar, cafea, malai) sau produse din farmacii.
Foto: instantlyagelessro.wordpress.com






Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa