Remedii contra petelor brune, varicelor, oaselor batrane

 
Remedii contra petelor brune, varicelor, oaselor batrane
In articolul de fata va prezentam cateva remedii eficiente contra petelor brune, varicelor, oaselor batrane, anginei pectorale etc.


Cuprins articol:


Remediu contra petelor brune

Uleiul de ricin este eficient contra petelor brune, daca incepeti sa-l folositi de doua ori pe zi, tamponand locurile patate. Totodata, incepeti sa beti ceai de sunatoare si papadie (la un litru de apa clocotita se pun doua linguri de sunatoare si doua de papadie si se lasa la infuzat 15 minute), o cana cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa principala. Rezultatele nu apar imediat.

Va recomandam sa cititi si: Infuzii care te scapa de pete


Remediu contra varicelor

Va recomandam un unguent pe baza de castan salbatic, cu care va masati usor picioarele in fiecare seara. In paralel, incepeti sa mergeti pe jos mai mult, evitati ciorapii cu banda elastica si pantofii cu toc inalt. Durerile se vor diminua semnificativ.



Alifie pentru oase batrane

Se iau doua parti de unt proaspat (de casa) si o parte de muguri de mesteacan si se pun intr-un vas de lut (sau de sticla) inchis ermetic, alternand cele doua straturi. Vasul se tine intr-un loc cald 24 de ore. Se da apoi prin sita si se adauga o lingurita cu pudra de camfor. Se amesteca si se tine la racoare, iar inainte de culcare, se unge zona dureroasa. Se continua cateva seri la rand, iar efectele binefacatoare se vor resimti de indata.

Va recomandam sa cititi si: Plante pentru oase solide


Remediu contra anginei pectorale

Puneti intr-un vas de sticla (nemetalic) sapte linguri de macese uscate si zdrobite (cand e sezonul lor, puteti sa le folositi si proaspete) si turnati peste ele tot atatea pahare cu apa fiarta. Acoperiti vasul cu un capac, il infasurati intr-un prosop si lasati asa 24 de ore. Strecurati infuzia, stoarceti bine fructele si lasati apoi la rece. Din acest lichid beti trei pahare pe zi, la fiecare masa principala. Infuzia de macese este recomandata in toate afectiunile inimii.



Ulei demachiant natural

Chiar daca nu folositi farduri si multe cosmetice, seara, inainte de culcare, tenul vostru are nevoie de putina atentie. Va recomandam sa preparati si apoi sa folositi un ulei demachiant care face minuni pentru ten. Umpleti un vas de sticla cu flori proaspete de musetel si turnati deasupra ulei de soia (gasiti in magazinele naturiste sau chiar la supermarket). Puneti sticla la soare 10-12 zile. Strecurati lichidul printr-un tifon, stoarceti plantele macerate si strecurati lichidul obtinut, apoi turnati totul intr-o sticla inchisa la culoare. Tenul va fi curat si plin de prospetime dupa ce folositi acest preparat.

Va recomandam sa cititi si: Flori bune pentru ten


Foto: www.aflacum.ro


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa