Scapati de durerile de dinti cu ajutorul plantelor

 
Scapati de durerile de dinti cu ajutorul plantelor


Remedii naturiste pentru calmarea durerilor de dinti:

  • Puneti pana la jumatate intr-o cana gradata de 0,5 l flori de musetel, apoi turnati peste ele apa fiarta, atat cat sa acopere florile. Puneti la foc, lasand sa dea in clocot cateva minute, si adaugati o lingura de bicarbonat de sodiu. Lasati sa se raceasca suficient de mult cat sa poata fi tinut in gura, dar aveti totusi grija sa nu fie chiar rece. Dupa prima gargara, durerile pot creste brusc in intensitate, dar, pe parcursul urmatoarelor doze, ele se vor domoli.
  • Un leac batranesc pentru calmarea durerilor de masele consta in fierberea, intr-o cana cu lapte, a doua linguri de frunze de stevie, verde sau uscata. Strecurati si tineti in guta lichidul continut, cat puteti suporta de fierbinte.
  • Fumatorii inraiti pot scapa de durerile dentare apeland chiar la viciul lor, doar ca vor fuma tigari realizate din frunze uscate de menta. Tigarile se fumeaza in asa fel incat fumul sa fie tinut cat mai mult in gura, fara insa sa-l inghititi. Veti observa curand ca durerea scade in intensitate.

Ilie MARINACHE, Bucuresti


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa