Rejuvenarea IPL - tratament de intinerire

 
Ce este rejuvenarea cu IPL? Cui i se recomanda rejuvenarea cu IPL?
Rejuvenarea cu lumina intens pulsata (IPL) este una dintre cele mai inovatoare terapii facialo-corporale din prezent, o alternativa noninvaziva la operatiile chirurgicale.


Ce este rejuvenarea cu IPL?
Rejuvenarea stimuleaza activitatea celulelor pielii, incetinita odata cu trecerea timpului. Prin lumina intens pulsata se transmite caldura la nivelul pielii, care ajuta la crearea de noi fibre de colagen si elastina, menite a reda aspectul sanatos si frumos al pielii.






Rejuvenarea umple ridurile si regenereaza pielea, atenuand petele solare, de la sarcina sau de la batranete. Mai mult, tratamentul atenueaza cicatricile si urmele de la acnee. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, dar un tratament complet presupune minimum opt sesiuni, repetate la un interval de 21 de zile.

Pacientii ideali pentru foto-intinerire au o varsta cuprinsa intre 25 si 65 ani si isi trateaza mai ales fata, gatul, decolteul si mainile. Nu pot beneficia de rejuvenare pacientii cu boli de piele sau tatuaje si care sufera de alergii la soare. Totodata, femeilor insarcinate sau care alapteaza le sunt contraindicate tratamentele cu IPL.


Recomandari...
Pacientii nu trebuie sa ia medicamente si nici sa se expuna la soare inainte de fiecare sesiune. Rejuvenarea poate face mai mult rau decat bine, daca este realizata de catre persoane fara experienta - poate conduce la hiperpigmentari si chiar la arsuri ale pielii. De aceea, pacientii trebuie sa apeleze doar la specialistii in domeniu pentru efectuarea acestei terapii.

In prezent, tratamentul de intinerire a devenit accesibil tuturor. Daca iti doresti un ten fara varsta, ingrijeste-l in mod natural, prin terapia de rejuvenare cu IPL, o alternativa rapida si nedureroasa la operatiile estetice de eliminare a imperfectiunilor pielii. Frumusetea se ingrijeste!


De ce se pierde elasticitatea pielii?
Mostenirea genetica este o cauza des intalnita de ridare a pielii, ca si fumatul. Radiatiile UV distrug in mod direct colagenul. Stresul elibereaza un hormon cunoscut sub numele de cortizol, care incetineste mecanismele reparatorii de la nivelul pielii. Privarea de somn nu permite organismului sa se regenereze. Totodata, ceea ce mancam imbatraneste pielea. Consumul de zahar accelereaza aparitia ridurilor.

Expert: Georgiana Mutescu, specialist estetica. Foto: www.simonebeautycenter.ro











Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa